hier is de lijst met 42 van de beste restaurants die voor u zijn geselecteerd door Delta Web
RESTAURANT Alain Bianchin






RESTAURANT d'Artagnan







Filet pur Ierse Angus beef, béarnaise minute, verse frietjes. Tataki Rode Tonijn, Wasabi, geroosterde sesam, pepquino wortelkroketje met gember & koriander, sakura . Wilde eend, fritjes van bataat met rozemarijn & look, warme vijg, salade radichio, Jonagold & rozijn infusie balsamico.
RESTAURANT Le Château du Mylord







Jonge gastronomen menu van de ‘étapes du bon goût’ all-in (enkel woe. avond). Zeebaars in ceviche, koolstructuren, M’hamsa couscous & gerookte yoghurt, blinis met kaviaar. Geroosterde reerug, pompoen, pistache & hazelnoten, bloedworst & kweepeer, “Grand-Veneur” (p.p.).
RESTAURANT Le Cor de Chasse










In seizoen: wild, skrei, Australische truffel. Menu Prestige: 82€ (6 gangen 124€ met wijn) - Wilde eend, selderij, topinamboer, ui & amandel.
RESTAURANT Couvert Couvert







Ribstuk gerijpt door Filip Rondou, kappertjes en olijven (p.p.). Bretoense kreeft, consommé van meloen en onze curry. Lijnzeebaars, zeewier, tomaten en grijze garnalen.
RESTAURANT Le D'Arville







Menu 6 gang. aan 75€ (115€ met wijn) - De seisoensgebonden kaart wisselt om de 6 weken.
RESTAURANT Le Fox











Toast kannibaal van rauwe langoustines en gekonfijte tomaat, toets van Gold Belgium kaviaar.
RESTAURANT Au Gré du Vent






RESTAURANT 't Korennaer







Onze versie van paling in 't groen, hand gesneden frietjes. Zeebaars, zeeuwse mossel, kokkels, courgette, fregola parels. Rubra gallego 8 weken gerijpt by Dierendonck, BBQ, big green egg pickles bearnaise, dikke friet, hart van kropsla.
RESTAURANT Le Prieuré Saint-Géry










Tartare van langoustines & kaviaar, moelleux van aardappel met kwarteleitjes (2 pers.). Escalope van halfwilde woerden- en eendenlever, selderie, groene peper, jus met rode wijn en zwarte vruchten. Kalf uit Corrèze, aardappel, enkele wortelgroenten in jus, kroket van zwezerik en tong.
RESTAURANT La Source







Menu 7 gangen aan. Langoustines en Noordzee krab. Anjou duif.
RESTAURANT La Villa in the Sky







Menu 6 gang. aan 195€ (290€ met wijn).
RESTAURANT La Distillerie






RESTAURANT Léa Linster







Menu Bocuse d'or (6 g.).
Restaurant Alexandre







Zeebaars tartare, galanga ijs, Granny Smith appels, geconfijte selderij en balsamico parels. Sint Jacobsschelpen uit Dieppe, bloedsinasappel, wortelpuree en emulsie van St. Jacobsschelpen. Sisteron lam, parmezaan korst met kruiden, aardappelen en gekonfijte witloof, zwarte olijven jus.
RESTAURANT Boury







Rundstartaar & spitskool.
RESTAURANT Bruneau By Maxime Maziers






RESTAURANT Le Chalet de la Forêt






RESTAURANT Clairefontaine







Mesthoentje van Bresse - Carpaccio van tartaar van Sint-Jakobsschelpen met selder en truffel. Kikkerbilletjes en ‘sot-l'y-laisse' van gevogelte aan het spit. Gebraden duif uit de Vosges .