Hotel Restaurant Le Prieuré Saint-Géry

Onder de kundige leiding van Vincent Gardinal, een ervaren keukenvirtuoos in dit fijnproevershuis van het hoogste schavot, worden hier gastronomische wondertjes geserveerd in de kunstig gedecoreerde gelagzaal achter de met veel klimop begroeide gevelmuren van een eerbiedwaardig oud gebouw. De bereidingen getuigen van een immense subtiliteit en feilloos meesterschap (zoals een tartaar van Noorse zeekreeft met osjotrkaviaar Imperial Petrossian en een smeltzachte ‘moelleux’ van aardappel met kwartelei of ook een rug van heilbot met zowel gegaarde als rauwe venkel, auberginemoes en sabayon van dragon en tomaat of ook nog kalfszwezeriken in het gezelschap van Noordzeekrab, gemarineerde champignons en een roomsaus van tuinbonen). Adembenemende wijnkaart van Frankrijk en de rest van de wereld, met tal van uitzonderlijke flessen van even uitzonderlijke wijnjaren. Bediening die alle lof verdient. Prachtig terras met een waterpartij. Mogelijkheid tot overnachten ter plaatse